Ζούμε στην Κύπρο της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της ασφάλειας (PhotoAlbum)

06 Δεκ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΣΥ
Δήλωση Προέδρου ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου,  κατά την διάρκεια περιοδείας στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου

PhotoAlbum Εδώ

Ζούμε στην Κύπρο της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της ασφάλειας – Μόνο στην ελ. Αμμόχωστο γίνονται επενδύσεις άνω του μισού δισεκατομμυρίου ευρώΑυτή είναι η Κύπρος, η πετυχημένη Κύπρος. Βρίσκομαι σήμερα με τους συνεργάτες μου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Επισκέφτηκα τα έργα στη Σωτήρα, την Μαρίνα στην Αγ. Νάπα και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στην Αγ. Νάπα και στον Πρωταρά.

Ζούμε στην Κύπρο της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της ασφάλειας. Τα έργα του ιδιωτικού τομέα μόνο στην περιοχή ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο από ξένους και ντόπιους επενδυτές. Αυτά είναι που προσθέτουν αξία στην οικονομία, που δημιουργούν θέσεις εργασία, χωρίς να επιβαρύνεται ένα σεντ ο Κύπριος φορολογούμενος.

Με τους σωστούς σχεδιασμούς η Κύπρος αποκτά τις απαραίτητες υποδομές για την ποιοτική ανάπτυξη στον τόπο.

Οι Μαρίνες είναι ποιοτική υποδομή που θα βοηθήσει και στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος αλλά και στην προσέλκυση πιο ποιοτικών επενδυτών. Τα συγχαρητήρια μου στους επενδυτές.

Να δηλώσω ακόμα μια φορά ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα στέκεται δίπλα και θα στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία γιατί είναι μέσα από τα έργα του ιδιωτικού τομέα που το κράτος θα έχει έσοδα για να κάνει κοινωνική πολιτική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MME ΔΗΣΥ
Λευκωσία, 06 Δεκεμβρίου 2017