Επίσκεψη στη Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Πάφου

30 Δεκ 2017

Θέλουμε αυτές τις γιορτάρες μέρες να εκφράσουμε την εκτίμηση μας προς το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό των δημόσιων νοσηλευτηρίων για το λειτούργημα τους να στέκονται δίπλα από τους ασθενούντες συνανθρώπους μας. Είχαμε την ευκαιρία να περιοδεύσουμε στο παιδιατρικό να ευχηθούμε στα μικρά αγγελάκια χρόνια πολλά. Έτσι και μια ευχή για τον νέο χρόνο με ενότητα να αντιληφθούμε όλοι ότι ο μόνος αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα της κοινωνίας και πρέπει να κρατήσουμε τις γέφυρες συνεργασίας και συνεννόησης για το καλό του τόπου. 

Χθες ήταν η μέρα της υποβολής των υποψηφιοτήτων που και η χθεσινή μέρα έχει επιβεβαιώσει αυτό που είναι μια πραγματικότητα, την υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη στηρίζει η ευρύτερη και η ευρύτατη κοινωνία. Δημιουργήθηκε ήδη μια κοινωνική συμμαχία που διαπερνά ιδεολογικούς και κομματικούς χώρους. Η κοινωνία που ξέρει να αξιολογεί, να βαθμολογεί αλλά και είμαι βέβαιος πως θα διασφαλίσει με σταθερά βήματα μπροστά την ασφάλεια και την ανάπτυξη για τον τόπο μας.
Να ευχηθώ σε όλο τον Κυπριακό λαό κάθε καλό. Καλή Χρονιά και να είναι η ευλογημένη χρονιά που θα ζήσουμε και σε μια επανενωμένη Κύπρο.

Πάφος, 30 Δεκεμβρίου 2017