Η καλύτερη Κύπρος δημιουργείται μέσα από τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα. Και μέσα από τις επενδύσεις δημιουργούνται θέσεις εργασίας

01 Φεβ 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Κατά την επίσκεψή του στον Όμιλο Εταιρειών Rolandos Entrprises


Είμαστε κατάπληκτοι μαζί με τους συνεργάτες μου ότι η σημερινή μας επίσκεψη είναι ωσάν να βρισκόμαστε στο Παρίσι. Και δεν θέλω να υπερβάλλω. Θέλω να συγχαρώ την οικογένεια Λοίζου, την κα Γιόλα και τον κ. Ρολάνδο, πρώτα γιατί μας φιλοξένησαν σήμερα στα υποστατικά τους. Είναι η Κύπρος που αλλάζει, η Κύπρος της επιτυχίας.

Σήμερα μας ξενάγησαν, τόσο στις εγκαταστάσεις τους για τις εκτυπώσεις, αλλά και στους χώρους της παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας καλλυντικών και περιποίησης προσώπου. Χαίρεσαι όταν ακούς ότι μια κυπριακή εταιρία εξάγει τέτοιας ποιότητας προϊόντων σε 21 χώρες και είναι στην κατηγορία εταιριών παγκόσμιας φήμης.

Το άλλο εντυπωσιακό είναι γιατί περιδιαβαίνοντας τους χώρους βρήκαμε μόνο κύπριους εργαζόμενους. Αυτό είναι το μέλλον μας, οι κυπριακές βιώσιμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εύχομαι να είμαστε γουρλίτικοι και σε μερικά χρόνια να φύγετε από την κατηγορία των μικρομεσαίων, αφού έχετε αυτή την τεράστια επιτυχία ήδη να εξάγετε από τη μικρή Κύπρο και να ανταγωνίζεστε κολοσσούς όπως γαλλικούς και αμερικάνικους στον τομέα των καλλυντικών.

Θέλω να κλείσω λέγοντας πως, η καλύτερη Κύπρος δημιουργείται μέσα από τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα. Και μέσα από τις επενδύσεις δημιουργούνται θέσεις εργασίας, αλλά κι όταν αυτές οι κυπριακές επιχειρήσεις είναι εξωστρεφείς και εξάγουν τα παραγόμενα προϊόντα είναι επιπρόσθετη προστιθέμενη αξία.

Γι αυτό και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον ιδιωτικό τομέα, τις επιχειρήσεις, αυτές που κάνουν την χώρα μας γνωστή πέρα από τα μικρά γεωγραφικά της όρια.

Λευκωσία, 01 Φεβρουαρίου 2018