Όλοι αναγνωρίζουν ότι η Κύπρος είναι πλέον μια αξιόπιστη χώρα

02 Φεβ 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Κατά την επίσκεψή του στον Όμιλο Centaur Trust Group

Όλοι αναγνωρίζουν ότι η Κύπρος είναι πλέον μια αξιόπιστη χώρα.Αξιοπιστία. Μεγάλη υπόθεση και αυτό το στοίχημα το έχουμε κερδίσει.


Βρισκόμαστε σήμερα σε ακόμα μια πετυχημένη μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα των υπηρεσιών. Θέλω να συγχαρώ το Δημήτρη Παπαπροδρόμου για την ιδέα του να δημιουργήσει ένα σύνολο προσφερομένων υπηρεσιών, ούτως ώστε ο οποιοσδήποτε πελάτης να παίρνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, πάντα χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία, την επιστημοσύνη αλλά προπάντων την επαγγελματικότητα.

Είναι αυτές οι μικρές- μικρές μονάδες, είτε στη βιομηχανία, είτε στις υπηρεσίες, είτε στην έρευνα, που προσθέτουν αξία στην Κυπριακή οικονομία.

Εργοδοτεί 55 άτομα, όλοι επιστήμονες, και ο μέσος όρος ηλικίας 30 με 35 χρονών. Και έχουμε τους νέους μας να δουλεύουν για το αντικείμενο που σπούδασαν και το ταλέντο να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτή την Κύπρο, την Κύπρο της ελπίδας και της προοπτικής, θέλουμε να συνεχιστεί.

Αλλά θα κλείσω για τη σημερινή μας επίσκεψη, σημειώνοντας αυτό που είπε ο φίλος Δημήτρης Παπαπροδρόμου. Μας ευχαρίστησε για το μεγαλύτερο όπλο που του δώσαμε στη προσπάθεια να δυναμώσει τη δική του επιχειρηματική οντότητα. Το μεγαλύτερο του όπλο όταν προσπαθεί να πείσει κόσμο να χρησιμοποιήσει την Κύπρο είναι ότι όλοι αναγνωρίζουν ότι η Κύπρος είναι πλέον μια αξιόπιστη χώρα.

Αξιοπιστία. Μεγάλη υπόθεση και αυτό το στοίχημα το έχουμε κερδίσει.


Λευκωσία, 02 Φεβρουαρίου 2018