Σήμερα τελειώνουν οι εκλογές. Από αύριο όλοι μαζί έχουμε σκληρή δουλειά

04 Φεβ 2018

Δήλωση Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ όλους τους λειτουργούς, τον Γενικό Έφορο και την Αστυνομία για την άψογη διοργάνωση των εκλογών. Αυτή η τάξη, αυτός ο πολιτισμός τιμά την Ευρωπαϊκή μας χώρα.  

Θα ήθελα παράλληλα να στείλω και ένα μήνυμα προς τους πολίτες. Σήμερα είναι η δική τους μέρα, η δική τους γιορτή και με την απόφασή τους θα κρίνουν το μέλλον της χώρας. Γι αυτό τους καλώ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

Σήμερα τελειώνουν οι εκλογές. Από αύριο έχουμε σκληρή δουλειά. Έχουμε σκληρή δουλειά για τον τόπο μας και χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να ενισχύσουμε τις γέφυρες συνεργασίας για να μπορούμε να απαλλαχτούμε από τις διαχωριστικές γραμμές που πληγώνουν ακόμα την αγαπημένη μας Κύπρο.

Χρειάζεται η ενότητα και οι γέφυρες που μέσα από την ενίσχυση της κοινωνικής συμμαχίας θα μας δώσει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που έχουμε όλοι μας, που δεν είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αλλά τα προβλήματα του λαού μας.

Θέλω, πιστεύω και εύχομαι να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας με σιγουριά και ασφάλεια και να ζήσουμε στην επόμενη πενταετία σε μια Κύπρο απαλλαγμένη από την κατοχή, επανενωμένη και το σύνολο  των πολιτών να ευημερούν.

Αυτή την καλύτερη Κύπρο την αξίζουν τα παιδιά μας και γι αυτή την καλύτερη Κύπρο θα εργαστούμε.

Λευκωσία, 04 Φεβρουαρίου 2018